Mrt 222010
 

Dagboek van een verzamelaar (2)

Op dezelfde webpagina als die van History of Art bevindt zich een pagina Erotica in art, een mer à boirevan erotische foto’s. Hieronder worden enkele vangsten beschreven uit deze zee van afbeeldingen.

31-8

De eerste vangst is binnen. Ik ben een aantal dream girls tegen gekomen op de website digital desire. Het eerste droommeisje kijk ik recht in het kruis als ze met de benen wijd en de mond open het slipje in haar glad geschoren lichtrode gleuf strak trekt. Het jurkje is zowel naar boven als naar beneden verschoven waardoor het kruis en de borsten ontbloot zijn. Ze leunt nonchalant achterover op een bank en kijkt met neergeslagen ogen opzij. Haar open mond contrasteert met de gesloten mond van de Mona Lisa, de afbeelding op buikhoogte van haar neer- en omhooggetrokken getrokken jurkje. Het tweede droommeisje heeft ook haar mond open, maar kijkt nu het beeld in. De zongebruinde borsten steken pront naar voren tussen de beide armen in die de borsten ietwat tegen elkaar gedrukt houden. De half geopende mond geeft zicht op de tong die achter haar tanden om vrij spel lijkt te vragen. Vrij spel aan de tong wordt gegeven door het derde droommeisje in bikini van pantermotief, dat tegen een muur geleund het hoofd in vervoering naar achteren gooit, met de uitgestoken tong haar bovenlip bevochtigend, met de ene hand één van beide blote borsten opheffend die uit de lichte omknelling van de bikini-bh zijn gehaald en de andere hand intiem in het bikini-broekje stekend. In dit beeld zijn de drie genotplekken mond, borst en vagina treffend verbonden. Het derde droommeisje heet Aria Giovanni. Deze naam staat op de titelpagina van Digital Desire, waarop Aria ons aankijkt met zwoele blik, geloken ogen, rode licht geopende lippen en toegestoken borsten.

5-9

Viel in de eerste ontdekkingstocht de nadruk op de voorkant van de vrouw – op de mond, borsten en vagina – in de tweede ronde is de achterkant aan de beurt: de billen en het korte rokje dat deze omspant en in opgetrokken staat vrij uitzicht biedt op de uitnodigend tussen de billen gelegen poort van genot, waarvan de vagina in zijn lokkende geprononceerdheid de anus naar de kroon blijft steken.

10-9

Het thema van het korte rokje verder onderzocht op de websiteShort Skirts. Het geruite rokje van een Lolita die met blonde haren en naakte borsten licht voorovergebogen lief lachend de camera in kijkt, het rokje in spijkerstof, het ultrakorte diensterjurkje, het rokje aarzelend opgetrokken door het verlegen kostschoolmeisje dat op de bank zittend daarmee het blanke vlees tussen rokje en kousen laat zien, het quasi-naïeve schoolmeisje dat met de benen opgetrokken op de trap ons lachend haar kruis laat zien keurig ingepakt in een panty. Het korte rokje en daaronder de kanten kousen om het tussenliggende vlees te accentueren. Ook nog opnames van het meer explicietere erotische spel van vrouwen in rode lingerie met twee uitgestoken tongen om de lust te markeren: de ene vrouw met uitgestoken tong de anus van de ander likkend die weer de eigen tong hoog tegen de bovenlip laat krullen onderwijl met in vervoering gesloten ogen de eigen borst strelend. Verder nog plaatjes van vrouwen met grote borsten. Een eerste vrouw met open mond en gesloten ogen masseert een pik tussen haar borsten. Een tweede vrouw wat meer dellerig in een zwartleren topje, met felrode lippen, geblondeerd haar, streelt met roodgelakte vingers haar opgeheven joekels. En dan, onopgemerkt nog als speciaal model, de eerste verschijning van Kate in haar playground: een opname van opzij waarbij Kate in een draai met de heupen haar rokje optrekkend ons haar glorieuze met zwarte jarretels bespannen achterkant toekeert.

27-9

Eerst weer billen aan de verzameling toegevoegd. Billen met glinsterende waterdruppels in het zwembad, billen omhooggestoken van een zich tegen het tapijt drukkende vrouw in een kamer, billen van een schoolmeisje in de natuur dat haar jurkje met ruitjesmotief optrekt, dan weer de volle spleet tussen de billen van een volwassen vrouw, voor de afwisseling van voren een vrouw in de supermarkt die haar rokje optrekt zodat we net haar spleetje kunnen zien en dan staan we oog in oog met weer een tienerachtig meisje (echte tieners zijn natuurlijk taboe) dat naar achteren in de lens kijkend haar pronte achterwerk toont.Ook geeft de website beelden van penetratie, de pik wordt genietend ontvangen en als een totempaal getoond, aan de basis omvat door twee vrouwenhanden die door de witte lava uit de vleesvulkaan worden overstroomd. Dan nog billen in tweevoud, drievoud; vriendinnen die elkaar omarmen, kussen en hun billen in een bikinistring speels tegen elkaar tikken of zich meer afzonderen in het hooi van een stal en elkaars lange haren kammend ons hun achterkant laten bewonderen.

8-10

Meer oog nu voor de verschillende situaties waarin de billen, borsten, spleetjes worden getoond. Een smachtend meisje in onschuldig wit contrasteert met een routineus voorover in zwartleer liggende oudere vrouw, alweer een jong meisje zien we van achteren als zij verlegen haar korte rokje optrekt in de tienerkamer voor de bank staand onder haar éénpersoons hoogslaper, het dienstertje in bunnypakje steekt met de hand haar haren op zodat de nek kusvrij komt, een geheel gekleed meisje toont bukkend haar onbedekte spleet, een meisje van het type secretaresse zit schrijlings op een stoel en steekt haar roodgelakte vingers tussen dij en nylonkous. Drie meisjes op een bank, het middelste meisje wordt gekust door het ene meisje, het andere meisje zit op haar knieën achter haar en houdt haar borsten vast. De korte rokjes trekken door de gespreide benen omhoog en laten de onschuldige tieneronderbroekjes zien in bloemetjesmotief  en dan meer en meer schoolmeisjes luisterend naar namen als Southern Brooke, Craving Carmen, Spunky Angels, Diddylicious, Kori Kitten en de al eerder genoemde Kates Playground.

24-10

De website Kates Playground nader onderzocht. Plannen gemaakt voor Het verhaal van Kate en Het verhaal van Karen en Kate.

19-11 en later

Via Aria Giovanni de website Pornstar Book ontdekt met meer dan 2500 pornosterren, waaruit voor de kijker een beperkte keuze best of wordt gemaakt. Na een redelijke uitputtingsslag kom ik tot een zevental favorieten. Ik zal eerst de verhalen van Kate en van Karen en Kate vertellen en vervolgens de blik richten op de sterren.

  One Response to “Seks op internet 2: Short Skirts”

  1. mmm

 Leave a Reply

(vereist)

(vereist)