Nov 112010
 

Ga naar de weblog Loor Schrijft en ontdek een webcolumniste die zichzelf een lokjodin, individualist, laatbloeier, nooit objectief en een echt Aerdenhouts meisje noemt en dat allemaal waarmaakt op haar weblog, die boeiend is vanwege zowel de inhoud als de prachtige foto’s.

  2 Responses to “Een boeiende weblog”

  1. Ha Frans,
    al bladerend door je blog (fijn begin van het weekend!), volgde ik nieuwsgierig de link naar de website Loor Schrijft. Hij doet het helaas niet (meer)…
    Ik vond hem googelend terug op: http://loorschrijft.blogspot.com/
    Nu ga ik nieuwsgierig verder bladeren…het ziet er veelbelovend uit!

  2. Hè? Ik was even verrast, want ik had hem op de beide plekken waar ik naar links verwijs gecorrigeerd. maar nu zie ik dat ik het vergeten ben te doen in het artikeltje zelf. bedankt!

 Leave a Reply

(vereist)

(vereist)